sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Bloginamu



Miten herkullinen bloginamu tarjolla täällä ja palkintosi voi olla pienestä vaivannäöstä todella iso.
:)

Jehkotar Card Challenge #58

Tällä kertaa halusin lähteä kokeilemaan minäkin mitä saan tehdyksi Card Challengen. Tarjkoitus oli tehdä kortti erääseen omaan käyttöön, mutta en ole kovinkaan innoissani lopputuloksestani. Tosin Paulan luonnos oli kerrassaan loistava.
Mun oikea käteni on kyllä vihoitellut ihan hirveästi viimepäivien ajan tuosta vaurioituneesta kohdasta. Ellei tilanne yhtään korjaudu lähipäivien aikana taitaa edessä olla lekuri reissu. Pitäkää peukkuja ettei sitä tarvitsisi tehdä.

Mitä kuuluu




En sitten piittaa laisinkaan näistä toukokuun tohinoista.
Meillä on juhlittu Saanan 4-vuotis synttärit ja Milja on juhlinut omat 8-vuotis juhlansa myös jo vaikka ihku oikeasti vasta huomenna hän sen 8 täyttää.
Pelkästään iloisissa merkeissä en ole saanut toukokuutani vietellä. Suru ja kuolemakin tulivat mukaan vähän mutkien kautta. Kyseessä ei siis onneksi ole tälläkertaa oma läheinen vaan rakkaan ystäväni. Muutenkin on sattunut ja tapahtunut vähän hankalia juttuja mutta niistä en ala luetteloa nyt tekemään.
Toteanpa vielä vain tähän loppuun että Heinikkan synttäreillä ette tule minua näkemään. Työt ovat esteenä. Eikä muutenkaan edelleenkään täällä askartelu rintamalla tunnu olevan minulla mitään annettavaa...

torstai 7. toukokuuta 2009

Ihanat blogiystävät

Olen jälleen otettu! Tuhat kiitosta kera lämpimien halausten sielujen sisarelta tuntuvalle Piia-ystävälleni.
Miksi en siis jakaisi isoa iloa eteenpäin toisille sielujen sisarilta tuntuville ystävilleni joita täältä blogimaailmasta olen saanut monia.
Piia: Olen niin onnellinen siitä että sen say-kierroksen aikana kohtasimme toisemme täällä blogimaailmassa.

Maria: Sinun kanssasi on niin helppoa jutella ihan kaikesta.

Ritva: Ehdottomasti läheisin työtovereistani. Ihanaa että olet olemassa.

Hanne: Sinua minä sanoisin touhukkaaksi ja suurisydämiseksi. Oli ihana tavata sinut viime kesänä ihan livenä.

Tuija: Ensimmäisiä blogituttavuuksiani jo melkein kahden vuoden takaa. Muhvi jopa valtasi sydämeni täysillä vaikken liiemmin kissoista pidäkään.

Junipa: Äärettömän sydämelliseltä ihmiseltä tunnut sinäkin. Olet blogiystäviä jotka jäävät varmasti mieleeni ikiajoiksi.

Kesä ajatuksin

Että minä rakastan Suomen kevättä! Krookukset kukkivat, piha alkaa vihertää ja koivut saavat pieniä hiirenkorvia... Tosin tänä keväänä pihalta on paljastunut paljon eitoivottuja juttujakin. Kutaleen myyrät ovat talven aikana tehneet tuhojaan pensaille ja nurmikolle. :(

Kortteilu ei oikein nyt maita kun sormet syyhyävät kodin sisustukseen ja puutarhan kunnostukseen. Vihdoinkin tuntuu siltä että kukkapenkit täytyisi tehdä kunnollisiksi.

Toukokuu on juhlien aikaa. Huomenna meidän pikkuisin kultapallero täyttää 4-vuotta, sunnuntaina juhlitaan mummoja ja seuraavana sunnuntina on pikkuisen ja keskimmäisen neitokaisen synttärijuhlien aika. Miljan kaverit kutsutaan kokoon vähän myöhemmin. Hän kun täyttää kuun lopussa kokonaista 8-vuotta. Niin se aika kuluu nopeaan.

Melkein jo meinasin pitää jäähyväispuheen koko blogeilulle mutta en taida kuitenkaan jäähyväisiä vielä ainakaan sanoa. Totean vain että päivitystahti taitaa hiljetä kesäksi. Katsotaan sitten mitkä ovat ajatukseni syksyllä. Ehkä käyn hiljalleen jotain pientä rustaamassa. Mutta teitä ihanat blogiystäväni en unohda ikinä. Kuljette matkassani ajatuksin läpi kevään ja kesänkin.

maanantai 4. toukokuuta 2009

Luopumisen tuskaa

Miksi omasta lemmikistä luopuminen tuottaa tällaista tuskaa???
Nyt meillä ei enää ole pihalla kotiintulotervehdyksiä jakamassa kuin kaksi haukkua. Vanhin koirista sai syöpäkasvaimen vatsansa alle ja kun ikääkin on jo yli 10-vuotta, katsoimme armahduksen olevan Saralle parasta. Ikiuni alkoi. :(
Kiitokset Saralle monista iloa tuottaneista hetkistä...

sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Jehkotar Card Challenge #55

Vallan ihanan luonnoksen oli tälle viikolle suunnitellut korttiaskartelun taitava osaaja Oliveria. Kaunis kiitos kivasta luonnoksesta. Ihanaa että Maria vieraili tänään tyttöjensä kanssa meillä. Löydin jälleen itselleni kortteilun ilon. Kiitos heidän ja ihanien leimakuvien. Tässä jälleen yksi pieni Gorjuss-tyttönen. Taidan antaa tämän kortin omalle keskimmäiselle neidille synttärikortiksi parin viikon kuluttua. Vielä pitäisi tehdä Gorjusskortti myös minun perjantaina 4-vuotta täyttävälle "vauveliinilleni".
Nyt lähden hakemaan lapsukaiset mummolasta kotiin. Ovat olleet mummun ja vaarin matkassa päivän Power Parkssa yksityistilaisuudessa.
Iloista Kevättä Kaikille!