lauantai 29. elokuuta 2009

Jehkotar Card Challenge #72

Tämän viikkoisesta luonnoksesta lähtee kiitos Tarja L:lle. Luonnos löytyy täältä. Tosi paljon tykkäsin.
Tässäpä minun ihka ensimmäinen joulukortti tälle vuodelle. Leimakuvasta kiitos Kirsikalle.

perjantai 28. elokuuta 2009

Vanhan muistelua

Saila laittoi jokunen viikko sitten kiertämään Syys-deconsa. Henkilökohtaisen vihjeen saatuani päätin kokeilla vieläkö decoilu onnistuisi. Aluksi pääkopassa löi ihan tyhjää mutta parin päivän tuumailun jälkeen syntyi ajatus syksyisistä lasten lätäkköleikeistä.

Sitten pienenä vinkkinä että taidan tässä viikonlopun aikana tehdä Mariat ja laitella läjän leimasimia askartelukirppikselle myyntiin. Kannattaa siis käydä siellä vilkuilemassa. :)
Ihanaista viikonloppua vaikka vielä tässä lähipäivinä taidan palailla tänne JCC:n haastekortin tiimoilla.

torstai 27. elokuuta 2009

Massakoruilua

Niinhän se on ettei keskeneräistä saisi toisille esitellä, mutta olen nyt vähän tottelematon. Tällaiseen ihanaiseen massakoruiluun sain opetusta eilen Maria-ystävältäni. Ilta meni kuin siivillä ja minulla oli niin, niin mukavaa. Nyt olen ihan koukussa massakoruiluun. Kyllä näitä tuotoksia vielä lisääkin tulee. Valitan. :)))
Kuva ottajansa näköinen. Vaikeaselkoinen ja tärähtänyt. ;)

P*skartelua #3


Tällä viikolla p*skarteluhaasteen aiheena oli eläin. Tässä hieman tärähtäneessä ja epätarkassa kuvassa kissamainen vastaus haasteeseen.

perjantai 14. elokuuta 2009

Jehkotar Card Challenge #70

Huhhuijaa millaista luomisen tuskaa aiheutti Piipertäjän käsialaa oleva luonnos JCCssä.
Jotain kuitenkin tuskistani huolimatta sain valmiiksi. Sanotaanko nyt vaikka niin että parempaa mielessäni hahmottelin kuin mitä aikaiseksi sain. No tekevälle sattuu. :)

torstai 13. elokuuta 2009

P*skartelua #1

Nyt se sitten vihonviimein julkaistiin, ensimmäinen P*skarteluhaaste. Aiheena oli oma lempiväri sekä sen vastaväri.

Haaste oli oikeesti tosi kiva, mutta yhden lempivärin nimeäminen oli kyllä sitäkin vaikeampaa. Ja koska valintaa en osanut vihreän, sinisen ja punaisen välillä tehdä, syntyi loppujenlopuksi kaksi lähes samanlaista korttia haasteeseen.

Alempi korteista olisi vallan mainio joulukorttina.
Ja eikun kaikki vaan nyt p*skartelemaan. Ihania kortteja on kyllä jo paljon tehtykin mutta lisääkin otetaan vastaan, luulen. :)

lauantai 8. elokuuta 2009

Jehkotar Card Challenge #69


Nyt tänään alkoi kortittaan ja oikeastaan ei se tunne ole ohitse mennyt vieläkään. Ja koska tämä uusin JCC oli vielä toteuttamatta, sukelsin sen saloihin. Haaste oli yksisanainen ja lyhyt, RETRO.
Tiedä sitten onko tämä nyt niin kovinkaan retro...

tiistai 4. elokuuta 2009

Pihan väriloistoa




Tässäpä näitä ihania, pieniä pilkahduksia meidän pihamaalta. Kuvissa kukkiva ruusunen on minun äitienpäivä ruusu ja kuten huomaatte yhä hyvin elinvoimaisena hengissä!!!
Alimmalle kivikkokukalle nimi on hukkunut. Voisikohan joku teistä auttaa minua...Tilailin niitä jokatapauksessa alkukesästä ja olen ihan love näihin kukkiin.
Orvokeissa näkyy vähän laiskan puutarhurin kädenjäljet... ja krassit sain äidiltäni ylijääneinä. Upeita kukkia nekin.

Jehkotar Card Challenge #68

Hei Hulinaa!!! Kesälomat lähenevät loppua ja vauhti senkuin kiihtyy vain.
Tietokonekin joutui pariks päivää huoltomiehen kouriin mutta on kotona jälleen ja toimii( uskallanko edes todeta tätä) vallan moitteettomasti.

Elokuun alku on meidän perheessä yhtä juhlaa. 1.8 vietimme mieheni kanssa 11-vuotis hääpäivää. Seuraavana päivänä ukkokulta juhli nimppareita ja tänään on sitten Veera- tyttären nimppareiden vuoro. Tämän viikkoisella JCC-luonnoksella tein sitten kortin hänelle. Onnea paljon Veeralle!!!