sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Lisää kortteja TAYS:n ja yksi Mikkeliin
Lienee kertomattakin selvää mikä kuvien korteista on 14-vuotta pian täyttävälle kummitytölleni matkalla välittämään onnentoivotuksia ja mitkä kortit matkaavat nekin sinne TAYS:n tuomaan iloa pikkuisille tehohoidossa oleville potilaille ja heidän perheilleen.
Kerrotaanpa sitten vähän korttien syntyhistoriaa... Johannan kortista sen verran että leimakuva vain tuntui jotenkin sopivalta tähän tarkoitukseen ja lopputuloksesta sanoi kolmihenkinen lapsi-raatini näin: "Äiti! Se on ihan Johannan näköinen." ...Ja minä hymyilin. :)
Noista pienten ihmisten korteista vielä sitten sen verran että tää loistelias jouluinen Card Challenge-haaste on ihan kokonaan nyt vallannut mun mieleni eikä se ole ollenkaan hullumpi juttu. Tänään hain päivälainaan meidän kolmen akan cuttlen ja sitä pyöritellessäni sain mielestäni hyvänkin ajatuksen päähäni ja lopputulos on jokseenkin sitä mitä hain. Kiitos myös Maria-ystävälleni ihanasta sinisestä joulupaketista( papereita tottakait :) ), joka sekin pääsi jo uusiokäyttöön...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit kortit. Kiitos vielä leimakuvista. Tekisi mieli testata noita uusia kyniäni niihin...

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kortteja lisää haasteeseen olet sinäkin tehnyt :) Hienoa.

TaijuS kirjoitti...

Kauniin kortin saa tyttönen, mutta nuo haastekortit on jo luku sinänsä - IHANIA!!