tiistai 6. tammikuuta 2009

Lapset Kortteilevat :)

Milja 7v.
Veera 9v.

Sain tuossa muuan päivä taakseppäin kiinnostavan kutsun Marialta tulla leimasimien ja lasteni kanssa kyläileen. Matkaani otin vain vanhimmaisen eli Veera tyttäreni. Meitä ilahduttamaan oli tullut myös Ritva. Oli ihanaa viettää hetkinen kiireetöntä yhdessäoloa. :)
Eilen illalla Veera sitten lähetteli kutsun sisarellensa tulla tekemään hänen huoneeseen kaksi unelmien korttia. Ja aikasta unelmia he lopputuloksista saivatkin, vai mitäs tuumitte?

Itse en ole leimakuvien kanssa ehtinyt vielä väritystä ja ajatustyöskentelyä pidemmälle. Maria sitten heitti tuossa tovi sitten käydyssä puhelinkeskustelussa mua myös pahalla haasteella. Pyysi tekemään kaikista varastossa olevista leimasimista ja niillä leimatuista kuvista kortin. Voi tavaton... Mieli tekisi ottaa haaste vastaa, mutta on niitä kyllä kertynyt aikamoinen liuta. Pitäisikin ne kuvata ja päivittää tänne ajan tasalle...JOS USKALLAN!!! :)

5 kommenttia:

Hanne (korttitehdas) kirjoitti...

Kauniita kortteja on tytöt tehneet =) Tottahan toki otat haasteen vastaan. Itse olen päättänyt onnistua tämän vuoden aikana tekee kortit kaikista leimasimistani, siis semmosista "kunnon" leimasimista, loputhan on Emmin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kortteja :) On sulla taitavia tyttöjä siellä :)

Itse olen kanssa useamman haasteen ottanut tälle vuodelle ja koetan ainakin parhaani mukaan ne toteuttaa! Ensimmäisenä listalla on 100 korttia/askartelua ostolakko eli sitten kun 100 juttua on tehtynä niin shoppailen seuraavan kerran! Myös Leimat Korteiksi haasteeseen lähdin minäkin ja samoin aion tehdä 365 korttia/atc-korttia tulevan vuoden aikana :D Haastetta siis kerrakseen, mutta jos ei näitä tavoitteita aseta niin saattaa vaikka liikaa laiskistua opintojen ohessa :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kortit on tytöt tehneet. Tytöille terveisiä!

Unknown kirjoitti...

kauniita kortteja ovat tytöt tehneet!!! heti kerrassaan ihania!!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kortteja on syntynyt sekä sinulta, että tytöiltä!
Marialta sain tuota sun poro-leimasinta, kiitos =) Aivan ihana tuo kortti, jonka olet siitä tehnyt!