keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa...

...Se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa. Hanne heitti mua tällaisella ja tässäpä sitä sitten onkin miettiminen ja aivojumpan aika. :) Niin että kiitos vain sinulle Hanne.

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of your post and link to them.
5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up

1. Kuulemma kuorsailen öisin ja se haittaa mua tosi hirmusti.
2. Olen mielettömän hyvä hukkaileen tavaroitani. Silmälaseja, rahapussia ja kännykkää etsimme koko perheen voimin tämän tästäkin.
3. Minun suuri haaveeni olisi ihana puutarha kodin ympärille. Vähän voisi vain olla enemmän potkua tuossa minun viherpeukalossa ja eteenkiin sitä aikaa.
4. Olen aika surkea sanomaan mihinkään ei. Monesti huomaankin olevani keskellä suurta sekasotkua ja kaaosta kun haalin itselleni niin paljon kaikkea tekemistä.
5.Teininä minua ei erityisemmin kiinnostanut kielet koulussa. Olisikohan osasyy siihen sekin että enkun opet aina sanoi melko surkeaksi minua enkussa nyt lähinnä. Nyt kyllä harmittaa kovin että meninkin heitä uskomaan. Tahtoa ja halua kansalaisopiston kurssitettavaksi olisi.
6. Olen aika ankara itseäni kohtaan. =(

Voisinpa haastaa sitten ainakin Tuijan ja Nessen. Katsotaan keksinkö myöhemmin lisää haastettavia. Niin moni tässä jo onkin matkassa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Älä Arja välitä... minäkin kuulemma kuorsaan nykyisin mutta en anna sen häiritä :D :D :D Meän talon miehet on onneksi sen verran sikeäunisia ettei taida häiritä heitä ;)

Ja tuosta olen minäkin samaa mieltä että olet vähän turhan ankara itsellesi, vaikka hyvähän se on samanlaisena "itsekriitikkona" puhua :D Mutta korttisi ovat aivan ihania ja niistä henkii samanlaista lämpöä kuin sinustakin :)

Raisa kirjoitti...

Kiitos Arja! Toki saat tulla vierailulle useamminkin :)

Mie käyn täällä päivittäin, vaikka olenkin huono kommentoimaan, uuden vuoden lupaukseni olikin, että yritän vähän enemmän merkkejä jättää käynneistäni ...

Anonyymi kirjoitti...

Ahaa...tulipa mietittävää mitä itsestään viitsii/haluaa paljastaa ;)
Hmm...