sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Jehkotar Card Challenge #55

Vallan ihanan luonnoksen oli tälle viikolle suunnitellut korttiaskartelun taitava osaaja Oliveria. Kaunis kiitos kivasta luonnoksesta. Ihanaa että Maria vieraili tänään tyttöjensä kanssa meillä. Löydin jälleen itselleni kortteilun ilon. Kiitos heidän ja ihanien leimakuvien. Tässä jälleen yksi pieni Gorjuss-tyttönen. Taidan antaa tämän kortin omalle keskimmäiselle neidille synttärikortiksi parin viikon kuluttua. Vielä pitäisi tehdä Gorjusskortti myös minun perjantaina 4-vuotta täyttävälle "vauveliinilleni".
Nyt lähden hakemaan lapsukaiset mummolasta kotiin. Ovat olleet mummun ja vaarin matkassa päivän Power Parkssa yksityistilaisuudessa.
Iloista Kevättä Kaikille!

8 kommenttia:

minde kirjoitti...

Aivan ihana!!!

Unknown kirjoitti...

Wautsi Arja mikä kortti!!! Todella kaunis!!! :D

Maria H. kirjoitti...

Tulipas siitä upea!! Kyllä kannatti käydä sua hätyyttämässä;-D Ja kiitos vaan itsellesi, kun saatiin sun leimasimia lainailla ja cuttlea veivata. Sulle on tulossa täältä niitä woj-tyttöjä jossain välissä ja jotain muuta mitä kaipasit:-) Jospa Helmi muistais antaa ne teidän tytöille tuotavaksi.

annukka kirjoitti...

Tosi kaunis kortti! Ihanasti olet värittänyt tuon kuvan, ja tuo kohokuvioitu kukka nappineen on piste iin päälle =)

Satu K kirjoitti...

Todella kaunis kortti ja ihanat värit olet valinnut!

Minsku kirjoitti...

Tosi ihana kortti! KIITOS kivasta ja ilahduttavasta muistamisesta näin SAY8-kierroksen jälkeen; ilahdutti kovasti:) Laitan kuvaa lähetyksestäsi blogiini viimeistään viikonloppuna.

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Ei voi kuin ihailla, aivan upea!

Maaret kirjoitti...

Voi miten ihastuttavan kortin täältä löysinkään! Kaunis leimakuvan väritys, ihania pieniä yksityiskohtia, joista kukka nappeineen on parasta:) Hieno kokonaisuus.