torstai 7. toukokuuta 2009

Kesä ajatuksin

Että minä rakastan Suomen kevättä! Krookukset kukkivat, piha alkaa vihertää ja koivut saavat pieniä hiirenkorvia... Tosin tänä keväänä pihalta on paljastunut paljon eitoivottuja juttujakin. Kutaleen myyrät ovat talven aikana tehneet tuhojaan pensaille ja nurmikolle. :(

Kortteilu ei oikein nyt maita kun sormet syyhyävät kodin sisustukseen ja puutarhan kunnostukseen. Vihdoinkin tuntuu siltä että kukkapenkit täytyisi tehdä kunnollisiksi.

Toukokuu on juhlien aikaa. Huomenna meidän pikkuisin kultapallero täyttää 4-vuotta, sunnuntaina juhlitaan mummoja ja seuraavana sunnuntina on pikkuisen ja keskimmäisen neitokaisen synttärijuhlien aika. Miljan kaverit kutsutaan kokoon vähän myöhemmin. Hän kun täyttää kuun lopussa kokonaista 8-vuotta. Niin se aika kuluu nopeaan.

Melkein jo meinasin pitää jäähyväispuheen koko blogeilulle mutta en taida kuitenkaan jäähyväisiä vielä ainakaan sanoa. Totean vain että päivitystahti taitaa hiljetä kesäksi. Katsotaan sitten mitkä ovat ajatukseni syksyllä. Ehkä käyn hiljalleen jotain pientä rustaamassa. Mutta teitä ihanat blogiystäväni en unohda ikinä. Kuljette matkassani ajatuksin läpi kevään ja kesänkin.

1 kommentti:

Minsku kirjoitti...

Paremmasta syystä et voisi "blogi-tauolle" jäädä. Kesä on todellakin ihanaa aika luonnosta nauttien! Nautihan nyt todenteolla kukkapenkeissä möyhimesestä ja erilaisten istutusten laittamisesta:) Toivotan sinulle ja perheellesin oikein mukavaa ja nautinnollista kesää (kyllä se sieltä tulee, vaikka täällä Oulussa sataa vettä:o Minulla vielä muutama viikko koulua, mutta sitten kesälomalle minäkin:)