tiistai 20. lokakuuta 2009

Syntymäpäiväsankarille!Miten sattuikaan että sain sisaruksiltani pyynnön tehdä syyslomani aikana yksi synttärikortti meidän äitiliinille. Ja tokihan minä mielelläni sen tein. Kaksikin jopa.
Molemmissa olis fiksaamisen varaa, mut valvotun yön jälkeen pidän näitä molempia ihan kelvollisina.
Kaks ylintä kuvaa samaisesta kortista. Ylempi kuva kortin sisäpuolen koristelusta. Muuten ihku ensimmäinen kerta kun tuollaista tein. Samoin leidin mekon tein ekan kerran paperista enkä värittämällä.
Olen vähän viiveellä perässä kulkija mutta väliäkö sillä. :)
Nyt lähden laittamaan kalapotut tulelle et nuhaisa väki saa lämmintä evästä. Kiitos vielä vierailustasi blogissani. Kommentoidakin saa. Kritiikkikin otetaan vastaan. :))

5 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Hienot kortit. Kiva tuo paperista tehty mekko tuolla mammalla. :) Ja ihanat värit

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Ihania kortteja! Ja mekko sopii leidille tosi hyvin :)

Ritva P kirjoitti...

Sinuunhan on vallan kortteilu into iskenyt. Kauniilta näyttää kaikki. Että kritiikkiäkö kaipaat no voisin sanoa että liian innokasta tehdä näin monta korttia ;o). nimim. innokkuuden kadottanut Hih! (Kateus on kavala tauti )

annukka kirjoitti...

Kauniita kortteja!
tykkään noista miesten korteista, kauniisti olet sommitellut paperit. Ja tässä ihanasti tuo paperi-mekko. Mäkin vasta teen kokeiluita tuolla "pukemis"-tekniikalla, mutta ehkä tämä villitysten perästä kulkeminen ei haittaa =)

Tein itsekin kortin p*skarteluhaasteeseen ensimmäistä kertaa, mutta pitänee odotella kameraa kotiin perjantaina ennen kuin pääsen varsinaisesti osallistumaan..

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi kivoja kortteja olet tehny! todella kaunis mekko neitosella!