perjantai 20. marraskuuta 2009

Askeleen lähempänä joulua
Eilen iski ihan kertakaikkinen jouluvillitys. Tässä kuvia mun joulukortti tuotoksista, jotka ovat ehkä valmiita tai sitten pientä fiksausta vaille selvät. Ihanan yksinkertainen tapa ja nopea mut lopputulos miellyttää mun silmää.
Toissapäivänä valmistuneet ekat piparit on melkeen jo popsittu makeihin suihin ja joululaulut laitoin tänään jo soimaan ja lievittämään suurta suruani. Rakas Pyry-koiramme on nyt äitinsä vieressä ikiunessa. *huokaus*
Lumen tuomaa valoa tässä vielä kaivataan sitten vois jo melkein todeta että Tule Joulu Kultainen...paitsi että paketit on vielä ties missä.

1 kommentti:

annukka kirjoitti...

Aivan ihania!! Tykkään hirmuisesti, tuollainen ihanan selkeä tyyli. Ja tuota tekstileimaa mä olen haaveillut jo kauan... ;) En vain raaskinut ostaa silloin, kun niitä vielä oli tarjolla, omaa tyhmyyttä siis.

Jouluvalmistelut kuulostaa olevan teillä aika samalla tolalla, meilläkin pipari-, laulu- ja askartelumielessä ollaan jo liikkeellä, mutta pakettipuoli kaipaisi pikaista aloittelua tämän tontun osalta, tai paniikki iskee.

Iloista joulunodotusta!