lauantai 19. syyskuuta 2009

JCC #75

Ihan hirveän nopeasti kulkee aika. Ei ole oikein ollut viime aikoina mielenkiintoa kortteiluun mutta tämän viikkoiseen Jehkottaren haasteeseen sain kuitenkin jotain aikaiseksi. Baula on tehnyt tälle viikkoa luonnoksen. Paljon, paljon kiitoksia hänelle.
Taisin taas vähän muunnella mallia vaikka kuinka yritin luonnosta mukailla.
Leimaillun kuvan jätin kokonaan pois koska Marian blogista luin että alunperin tämän luonnoksen tekijä toivoi leimakuvatonta korttia.
Hyvää viikonloppua teille kaikille ja iso kiitos kun viitsitte vierailla blogissani vaikka aika harvakseltaan mykyisin uusia juttuja tänne ilmestyy. :)

8 kommenttia:

Eldanka kirjoitti...

Kaunis talvinen kortti :)

Maria H. kirjoitti...

Tosi kaunis ja jouluinen! Kyllä mä ainakin jaksan kurkkia milloin on uutta tullut:-)

bissecat kirjoitti...

Kaunis kiva kuva.

baula kirjoitti...

Hih, ei mun takia ois tarvinnut kuvaa jättää pois. :) Kortti on kyllä aivan ihana. Mullaki on nuita samoja sinisiä papereita, mut en oo tajunnu et vois näinkin käyttää. Kiitos ideasta. Pitsi on aina ihanaa ja tuo jotenkin niin talvisen lumisen fiiliksen tähän korttiin.

Raisa kirjoitti...

Kaunis korttí ja vielä ilman leimakuvaa! Jotenkin tuntuu ettei enää muka osaa tehdä mitään ilman leimakuvia. Vähän on ollut mullakin laiskanlaista korttien teko. Jotenkin en saa mitään valmista aikaan.

Peppiina kirjoitti...

Ihana kortti.

Saila kirjoitti...

Sydämellisesti Onnea Nimpparisankarille 28.09.09 <3 <3 <3

annukka kirjoitti...

Kauniin rauhallinen joulukortti! Minäkin kurkin varmasti silloin tällöin vaikka julkaisujen tahti olisi mikä tahansa =)