sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Sukat ja lapasetMistäkö tietää että syksy on tullut? Siitä kun lapset lähtevät kouluun, minä nostan vaatimatonta satoa kasvimaan kätköistä, ensimmäiset keltaiset lehdet putoavat puista ja minä alan heiluttamaan puikkoja käsissäni seuraavan laisin lopputuloksin.

Nyt on työn alla sinisävyistä sukkaa hyväntekeväisyyskohteeseen joka on vielä avoin. Sydämen lämpö tuokoon lisälämpö sitten joskus valmistuvaan lopputulokseen. =)
Poista muotoilu valinnasta

3 kommenttia:

Maria H. kirjoitti...

Ihania, ihania! Kyllä meidän pitäis yhteiset neulontailtamat pitää:-) Olis kivaa niinku ennen vanhaan oli rouvat ompeluseuroissa, hihii!! Mä tarvisin sulta apua tuohon sileään kantapäähän, ku osaan vaan vahvistetun. Ennen tein aina sileän ja nyt en enää osaa:-( Olis ihan nätti toisinaan! Ja niin upeita lapasiakin. En mä tuolla tahdilla imettele vaik sulla on niskat vähä kipeenä;-D

Saron kirjoitti...

Kauniita lapasia ja sukkia!! Minulla ei puikot tahdo kädessä pysyä, ellen sitten istu kiinalaisessa ravintolassa:) Mutta ihastella osaan kyllä toisen aikaansaannoksia ihan suvereenisti!! Mikä noiden lapasten lanka on? Äitini kutoo kyllä, ja ajattelin että joskos hänkin tuosta langasta minulle ja muksuille voisi kutoa lapaset.. :)

Ritva P kirjoitti...

Hyvän värisiä ja kauniita käsitöitä. Eipäs ihme kun kädet oireilee sullahan on ollut tuottoisa tahti :).