keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Kummallista


Niin se vain on. Yhden yönkin aikana voi tapahtua jos vaikka ja mitä. Se tuli todistettua jälleen kerran viime pe-la välisenä yönä. Kun lauantai aamu koitti ja saimme unihiekat silmistämme karistettua, kävi kulkumme kohti pentulaatikkoa. Vastassa oli Muru-tyttö ,joka katseli meitä niin nätisti omilla tummilla koiranpennun silmillään. Olin sulaa vahaa ja meidän lasten isukki oli munan tienannut! Edellisenä iltana näet löimme Kinderistä vetoa silmien aukeamis päivästä. =)

No mitä sinne laatikkoon kuuluu sitten nyt tänään, kaksi viikkoa ja muuan päivä päälle pentujen syntymästä? No siellä on nappisilmiä välillä kuusi, välillä seitemän. (6pentua+ täydellisen suloinen ja rauhallinen emo) Välillä siellä tapellaan ja purraan hampaattomilla suilla toisia milloin mistäkin kohtaa. Toisinaan ollaan kavereita ja nuoleskellaan. Jos oikeen uho iskee päälle niin murista täytyy ja jos ei muuten uskota niin haukutaan. Pullaa vaativat kotijoukot tekemään vaan kuka tässä ehtii kun nuin hyvä elokuva menee taukoamatta.

Tänään sain itsekin tutaa, mitä on pienen koiran iso tahto. Kädessä kiva viiltohaava koiranpennun veitsenterävästä kynnestä. Matolääke ei maistunut sitten ollenkaan niin ihanalle miltä se kyllä näytti. Ihanan kesämansikan väristä. Nam!

Onkohan tuossa kuvassa se meidän oma Mitri ?!?! Mene ja tiedä vaikka olisikin. =)

4 kommenttia:

Maria H. kirjoitti...

On ne hitsin söpöjä! Saa nähdä milloin päästään katsomaan noita:-) Otetaan kai se herra S. tuosta naapurista mukaan, ku oli vähän puhetta, että pääsee myös katsomaan pentuja:-)

Tuija kirjoitti...

Kyllä vaan noi koiranpennut on suloisia !!! Meidän Oonalle (labbis) ei teetetty pentuja, koska olin sitä vastaan, ajatellen sitä rumpaa, sekä omaa terveyttäni. Nyt sitten jälkeenpäin harmittaa. Oona on ollut tosi terve, eikä ole ns. tehtailtu pentu. Olis varmasti tullut terveitä pentuja. Oona on melkein 10 v. jotenka nyt ei uskalla ajatella pentuja, taitaa olla liian vanha siihen.

Arja kirjoitti...

Jokainen onneksi saa tämänkin asian itse päättää. Meillä taas ei parempaa hetkeä pentujen syntymiselle varmaan voisi edes toivoa. Itse olen mielissään kun saan koulujuttujen ohella värkätä niiden kanssa.

AN kirjoitti...

Kysyit, olenko unohtanut--en ole --matkalla ovat--toivotaan että huomenna ovat saajillaan--
aivan ihania pentuja...