torstai 10. helmikuuta 2011

Pikkulaikojen torstai tervehdys

Tässä kuvassa päällimmäisenä luultavimmin makaa yksi tytöistä, valkoiset mötkyt alla ovat kaksi pojua ja musta valkoinen pötkylä tuossa edessä on meidän Muru-tyttö.
Tämä kuva on pikkuisen tärähtänyt sitten. Tätä pikkupoikaa minä kutsun pikku-Saskajaksi.
Tässä jälleen toinen valkoisista pojista.
Musta poika.
Saskaja-emo

Kasvuvauhti ei ainakaan hidastu tippaakaan. Eilisissä punnituksissa herra numero kaksi ylitti jo kilon rajan! Saskajalla on siis tuhtia evästä tarjota pienille suursyömäreille.

Eilen myös toinen noista valkoisista poitsuista koetteli kannatella itseään omilla jaloilla ja ihan välttävästi jopa onnistuikin siinä.

Kyllä uni ja tissimaito ovat pienille kasvaville koirille tosi tärkeitä juttuja. Tässä nyt jo kovasti odotetaan, että koskahan ensimmäinen silmänsä aukaisisi. Ison koiran merkkejä on jo mustuneet nenät ja värinsä vaihtaneet anturat. =)

Ei näistä muuta voi kyllä taaskaan todeta kuin ,että syötävän ihania päällepissijöitä ovat kaikki kuusi. Pisu tahtoo aina karata kun jonkun syliin pääsevät. Onneksi on pyykkikone!

2 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Voi herttileijaa sentää kun koiravauvat on ihania ;)

Meriheinä kirjoitti...

Voi ihanuudet... :)
Koiravauvat on kyllä semmosia sydämenvalloittajia... Niitä ei sais mennä koskaan kattomaankaan, ellei ole vakaasti jo ENNEN näkemistä päättänyt ottaa koiraa :D