maanantai 28. maaliskuuta 2011

Kortit samoista materiaaleista

Tää on niin, niin kiva juttu että päätinpä kokeilla, saisinko neljän porukan kasaan.

Elikä jutun juonihan on se, että jokainen lähettää vuorollaan korttimateriaalikuoret toisilleen ja aikaa kortin tekemiseen on yksi viikko. Materiaalikuoren täytyy pitää sisällään ainakin pari samanlaista kuvaa (olkoon ne sitten leimakuvia tai vintagekuvia tai mitä hyvänsä, mutta särkymävara täytyy olla), taustapaperi tai- papereita mielestään sopivaksi katsomansa verran. Muutama koristekin( kukka, nappi, nauha, helmi, haaraniitti jne. valinnan mukaan) tuo kivaa piristystä ja vaihtelua korttiin. Omien stannien, kohokuviointi kansioiden, leikkureiden, kimalteiden jne. käyttö on sallittua. Kuvan valmiista kortista julkaisee jokainen osallistuja omassa blogissaan.

Eiköhän pelin henki lie jokaiselle aika selvä ja kysyä toki saa ja pitää jos kysyttävää on. Ilmoita osallistumisesi ensin kommentoimalla ja lähetä sitten minulle osoitetietosi s-postilla lehtipeikon@gmail.com.

Ja yksi juttu vielä...Lähetettävät kuoret täytyisi kaikille olla suurinpiirtein samanlaiset!

1. Arja

2. Raisa

3. Anelma

4. Maria H.

4 kommenttia:

Maria H. kirjoitti...

Hyvin on selkeä tämä juttu, kun kysyit:-) Ja jos vaan mukaan pääsen niin tulisin mielellään, mut loppupäähän, kun sen omani just järkkäsin:-)

Raisa kirjoitti...

Voisinkohan miekin tulla mukaan?? en oo enen tämmöseen osallistuntu

AN kirjoitti...

Mukaan haluaa taas tähän

Arja kirjoitti...

Ryhmä täysi.Kiva juttu.