keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Viimeistä edellinen

Voi tavaton millainen yllätysten aamupäivä oli taas. Postitäti oli tuonut kaksi ihanan pulleaa ja sangen mielenkiintoistakin kirjekuorta meitien postilootaan. Toinen oli oman rahapussin kevennysostoksia Paperinauhasta ja tämä kuvattu juttu oli sitten minun ikiomalta SAYlta. :)
Paketin kokoinen suurkiitos sinulle. Taidan olla ihan toope kun en oikeastikkaan tiedä kuka olet. Tiedän kyllä laiminlyöneeni salapoliisin hommat. Vielä ehtisi viime metreillä virheet korjaamaan.

Siihenpä ne päivän riemut loppuivatkin. Lapsilla oli ollut hieman takkuinen päivä koulussa ja itse yritin pullan leipomisen yhteydessä kärventää leivinliinan. Kiitos hyvän hajuaistini, vahinko huomattiin ajoissa.

4 kommenttia:

Hanne (korttitehdas) kirjoitti...

Hih, on se tämäkin. Tiedän sinunkin saysi, mutta omastani ei ole mitään hajua :D

Anonyymi kirjoitti...

On tämä kyllä semmoinen "piiri pieni pyörii"-vaihto:) Olen yrittänyt myös omaa say:ää jäljitellä, mutta hoksottimet ei toimi senkään vertaa;) Rentoa pääsiäistä sinulle ja perheellesi! -SAY-

Piia kirjoitti...

Ihania juttuja :D Ja ihanaa postia sain minäkin tänään :) Kiitokset todella ihanasta kortista, joka sai minut ihan liikuttumaan! Ihana olet ystäväiseni ja muistan minäkin sinua vielä... tosin ei taida ehtiä enää pääsiäiseksi :( Halaukset ja oikein lämpöiset hyvän pääsiäisen toivotukset myös sinulle ja perheellesi!

amppa kirjoitti...

mukavaa pääsiäisen aikaa :)