tiistai 1. helmikuuta 2011

Koiruuksia


Saanko esitellä... Onnellisen koiraperheen elämää osa 1.
Eilen illalla noin puoli kymmenen aikoihin putkahti hurmaava pieni poikakoira tähän maailmaan ja puoli yhden aikaan pentulaatikko olikin jo melkoisen täysi. Saskaja-emo sekä esikoispoika olivat saaneet pieneen pesäänsä vielä kaksi suloista tyttöä sekä kolme muuta jäppiskää.
Ensisynnyttäjä hoiteli hommat perin esimerkillisesti. Parit kalvopussit piti meidän vaan rikkoa.
On ne niin ihania. Miten ikinä pystyn viidestä luopumaan?!?! Onneksi yksi jää kotiin mamin seuraksi. <3 <3

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea onnea! Paljon työtä edessä! Kyllä sinä kuule luovutusiän lähestyessä olet ihan tyytyväinen, kun lähtevät riiviöt uusiin koteihin. Ainakin meillä ovat jyränneet koko talon siihen mennessä. :) Paljon rapsuja koko pesueelle ja urhealle mamma-koiralle.

Arja kirjoitti...

Labralandia! Tiedän kyllä millaista on elämä kasvavien koiravauveleiden kanssa. Tosin edellisellä kertaa niitä oli puolet vähemmän. Voihan se olla että kun kirjoittelen tänne blogiin lisää tarinaa meidän laikavauvoista, niin olen jossain vaiheessa heittänyt jo vaaleanpunaiset rakkaudensilmälasini peränurkkaan huonoin seurauksin...Linssit rikki!
Nautin nyt tästä hetkestä.

Sirpa kirjoitti...

Onnea koiramammalle ja lapsukaisille;)
Minkä rotuisia he ovat?

Arja kirjoitti...

Itäsiperianlaikoja ovat

Riikka kirjoitti...

oi ihania pikkuhauvoja meidän http://pekankoirat.vuodatus.net/ pikkuvauvat muutti jo pois ja nyt meidän kotiin jääneellä vauvalla ois ens viikolla tehosterokotus..4kk..:) aika menee niiin nopeesti.